fbpx

Cele mai frecvente 4 întrebări despre Epilarea cu Zahăr

1. Cum mă pregătesc pentru epilarea cu zahăr?

  • Lasă firele de păr să crească. Recomandăm să lăsați firele de păr să crească minim 7-10 zile dacă metoda folosită înainte a fost lama, 3-4 săptămâni dacă a fost epilare cu ceară sau 4-5 săptămâni dacă deja te-ai îndrăgostit de epilarea cu zahăr.
  • Pielea trebuie să fie curată. Dacă ai posibilitatea fă un duș înainte de procedură.
  • Nu aplica loțiuni sau creme.
  • Bronzarea înaintea procedurii de epilare este interzisă. De altfel, pielea devine vulnerabilă și e predispusă la iritații.
  • Îmbracă haine comode, din stofe naturale. Este obligatoriu lenjerie din bumbac.

2. Este dureros?

Durerea simțită la procedură este foarte individuală. Intensitatea durerii depinde foarte mult de zona în care faci epilare. Intensitatea durerii depinde de sensibilitatea persoanei, astfel că pentru cineva foooarte sensibil, epilarea poate fi o încercare.

Meșterii noștri vor minimiza intensitatea durerii datorită tehnicii de lucru folosite. Dacă este prima procedură de epilare cu zahăr, iar înainte de aceasta ai folosit doar lama de ras, există posibilitatea ca prima ședință să ți se pară mai dureroasă. În timp, această durere se va micșora, datorită faptului că epilarea regulată favorizează slabirea rădăcinilor firelor de păr.

3.Cât de des trebuie repetată procedura?

În Sugaring este foarte importantă regularitatea procedurilor, iar pentru menținerea efectului de piele catifelată va fi nevoie să revii la 3-4 săptămâni. De asemenea, este nevoie să cunoști că, întrucât firele de păr de pe toată suprafața corpului se află în diferite faze de creștere, unele fire pot să reapară chiar după o săptămână de la epilare, ceea ce este un proces normal.

4. Ce restricții sunt după epilare?

Este foarte important să acorzi o atenție deosebită pielii după epilare. Pielea va rămâne fină, dar și va deveni mai sensibilă ceva timp, predispusă ușor iritațiilor.

De aceea, nu folosi creme, odorizante, produsele ce conțin parfum pe pielea proaspăt epilată. Timp de câteva ore evită bronzarea, sauna și piscinele imediat după epilare. Îmbracă haine din stofă naturală, lenjerie din bumbac. Nu utiliza produsele exfoliante cel puțin 4-5 zile după procedură.

Dacă ai citit până aici sunt sigură că ai mai multe întrebări cu privire la epilare! Te rog nu ezita să ni le adresezi contactându-ne pe una din rețelele de socializare pe care ne poți găsi foarte ușor.